Kosketus JääKurre

Blogi

  • Kurre

Levollista joulua

Kun olen viime viikkoina katsonut jouluvaloissa kauniisti kylpevää Helsingin ydinkeskustaa, mieleni on vallannut entistä vahvemmin jo vuosia elättelemäni unelma. Haluan levyttää tunnelmallisen joulualbumin. Se tuskin ehtii vielä jouluksi 2021, koska alkavalle vuodelle on niin paljon muita suunnitelmia, mutta toivon saavani tämän toiveeni toteen jouluksi 2022.


Siihen on vielä aikaa, nyt eletään ensin tämän vuoden joulu. Meillä perheenä on vietetty joulua sen verran monella tavalla ja vaihtelevissa paikoissa, ettei meille ole vakiintunut mitään varsinaisia jouluperinteitä. Ollaan oltu ulkomailla, mökillä Tahkolla tai joskus kotona. Ehkä on hyvä ja helpottavaakin, ettei ole ollut mitään pitkäaikaisia traditioita, jotka nyt päättyisivät tänä jouluna.


Muutamina viime vuosina olemme viettäneet joulua mökillä. Tahkolla riittää ystäviä ja touhua niin paljon kuin haluaa ja jaksaa osallistua. Tahko on ollut tärkeä henkireikä tänä vuonna myös koronan takia. Niitä ainoita paikkoja, joissa on voinut viettää aikaa. Sinne tuntuu mukavalta suunnata myös joulunviettoon.


Toivottavasti ihan jokaisella olisi nyt mahdollisuus rauhoittua ja vetää henkeä edes muutaman päivän ajan. Kaikille mitä lämpimintä joulun aikaa.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Miksi meitä ei rokoteta?

Keväällä 90 vuotta täyttävä äitini on aivan ihmeissään, koska rokotuksesta ei ole tullut minkäänlaista tietoa, vaikka ikänsä puolesta hänen pitäisi kuulua jo nyt alussa rokotettaviin. Hoidan äidin kai

Jännitystä ilmassa

Vuosi vaihtui ja sen myötä haluan kääntää elämässä uuden sivun. Päättynyt vuosi myllersi elämäni uusiksi. Viime vuosi oli suurten muutosten ja luopumisten aikaa. Vuosi oli monella tavalla vaikea ja ko

Uusi sivu elämässä

Meille muutti suru kotiin kolme vuotta sitten, kun Kirsin sairaus havaittiin. Alusta lähtien oli tiedossa, että sairaus oli ärhäkintä mahdollista laatua. Ja ettei vastaavasta yleensä selvitä hengissä.