Kosketus JääKurre

Blogi

  • Kurre

Jännitystä ilmassa

Vuosi vaihtui ja sen myötä haluan kääntää elämässä uuden sivun. Päättynyt vuosi myllersi elämäni uusiksi. Viime vuosi oli suurten muutosten ja luopumisten aikaa. Vuosi oli monella tavalla vaikea ja koetteleva. Ei voi kuin toivoa, että edessä on parempia aikoja.


Siihen on hyvä mahdollisuus ainakin siinä mielessä, että alkanut vuosi on minulle artistina erityinen. Syksyllä tulee 30 vuotta siitä, kun Syksyn sävel -kisan voitto teki minusta tuolloin hurjaa vauhtia maata kiertäneen esiintyjän.


Tätä 30 vuoden merkkipaalua on tarkoitus juhlistaa eri tavoin. Kaikista tulevista hankkeista en voi vielä kertoa, vireillä on huikeita juttuja, joista tullaan kuulemaan myöhemmin tänä vuonna. Sen verran voin jo sanoa, että syksyllä on tarkoitus tehdä juhlakiertue. Toki sillä edellytyksellä, että pandemia on sitä ennen hyvissä ajoin saatu taltutettua.


Ennen kuin on mahdollista päästä konkreettisesti lavoille kohtaamaan teitä kaikkia livenä, pääsen kuitenkin vihdoin purkamaan suurta patoumaa. Viime vuosien elämänvaiheiden vuoksi en ole esiintynyt yli kahteen vuoteen muuten kuin muutamassa yksityistilaisuudessa.


Teen helmikuussa ystävänpäivänä striimikonsertin, jota voi seurata kuka vaan mistä päin maailmaa tahansa. On hienoa omata ystäviä kotimaan lisäksi ympäri Eurooppaa kuten myös Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Siksi on huikeaa päästä esintymään kaikille livenä striimikonsertissa helmikuun 14. päivä. Ystävänpäivä sattuu tänä vuonna sunnuntaille, joten sunnuntai-iltaa voi viettää minun ja muiden ystäviensä seurassa. Esitän ystävänpäivään sopivaa tunteikasta ja romanttistakin musiikkia.


Jännitän konserttia jo nyt. Niin tärkeältä tuntuu päästä pitkästä aikaa esiintymään ystäville. Voin taata, että tulen laulamaan täydellä tunteella. Jos on nähnyt minut keikalla, tietää entuudestaan, että juttelen aina biisien välissä kaikenlaista. Tarinoita on tulossa tälläkin kertaa. Tämän sivuston uutiset-kohdassa on lisätietoja konsertista ja lippujen varaamisesta.


Nyt toivon meille kaikille paljon parempaa uutta vuotta. Toivottavasti alkanut vuosi toisi terveyttä, valoa ja iloa. Ja omalta osaltani toivoisin sitäkin, että pian pääsisi taas myös matkustamaan. Tehdään yhdessä tästä uudesta vuodesta hyvää elämää.Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Miksi meitä ei rokoteta?

Keväällä 90 vuotta täyttävä äitini on aivan ihmeissään, koska rokotuksesta ei ole tullut minkäänlaista tietoa, vaikka ikänsä puolesta hänen pitäisi kuulua jo nyt alussa rokotettaviin. Hoidan äidin kai

Levollista joulua

Kun olen viime viikkoina katsonut jouluvaloissa kauniisti kylpevää Helsingin ydinkeskustaa, mieleni on vallannut entistä vahvemmin jo vuosia elättelemäni unelma. Haluan levyttää tunnelmallisen joulual

Uusi sivu elämässä

Meille muutti suru kotiin kolme vuotta sitten, kun Kirsin sairaus havaittiin. Alusta lähtien oli tiedossa, että sairaus oli ärhäkintä mahdollista laatua. Ja ettei vastaavasta yleensä selvitä hengissä.