top of page

Blogi

  • Kurre

Jännitystä ilmassa

Vuosi vaihtui ja sen myötä haluan kääntää elämässä uuden sivun. Päättynyt vuosi myllersi elämäni uusiksi. Viime vuosi oli suurten muutosten ja luopumisten aikaa. Vuosi oli monella tavalla vaikea ja koetteleva. Ei voi kuin toivoa, että edessä on parempia aikoja.


Siihen on hyvä mahdollisuus ainakin siinä mielessä, että alkanut vuosi on minulle artistina erityinen. Syksyllä tulee 30 vuotta siitä, kun Syksyn sävel -kisan voitto teki minusta tuolloin hurjaa vauhtia maata kiertäneen esiintyjän.


Tätä 30 vuoden merkkipaalua on tarkoitus juhlistaa eri tavoin. Kaikista tulevista hankkeista en voi vielä kertoa, vireillä on huikeita juttuja, joista tullaan kuulemaan myöhemmin tänä vuonna. Sen verran voin jo sanoa, että syksyllä on tarkoitus tehdä juhlakiertue. Toki sillä edellytyksellä, että pandemia on sitä ennen hyvissä ajoin saatu taltutettua.


Ennen kuin on mahdollista päästä konkreettisesti lavoille kohtaamaan teitä kaikkia livenä, pääsen kuitenkin vihdoin purkamaan suurta patoumaa. Viime vuosien elämänvaiheiden vuoksi en ole esiintynyt yli kahteen vuoteen muuten kuin muutamassa yksityistilaisuudessa.


Teen helmikuussa ystävänpäivänä striimikonsertin, jota voi seurata kuka vaan mistä päin maailmaa tahansa. On hienoa omata ystäviä kotimaan lisäksi ympäri Eurooppaa kuten myös Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Siksi on huikeaa päästä esintymään kaikille livenä striimikonsertissa helmikuun 14. päivä. Ystävänpäivä sattuu tänä vuonna sunnuntaille, joten sunnuntai-iltaa voi viettää minun ja muiden ystäviensä seurassa. Esitän ystävänpäivään sopivaa tunteikasta ja romanttistakin musiikkia.


Jännitän konserttia jo nyt. Niin tärkeältä tuntuu päästä pitkästä aikaa esiintymään ystäville. Voin taata, että tulen laulamaan täydellä tunteella. Jos on nähnyt minut keikalla, tietää entuudestaan, että juttelen aina biisien välissä kaikenlaista. Tarinoita on tulossa tälläkin kertaa. Tämän sivuston uutiset-kohdassa on lisätietoja konsertista ja lippujen varaamisesta.


Nyt toivon meille kaikille paljon parempaa uutta vuotta. Toivottavasti alkanut vuosi toisi terveyttä, valoa ja iloa. Ja omalta osaltani toivoisin sitäkin, että pian pääsisi taas myös matkustamaan. Tehdään yhdessä tästä uudesta vuodesta hyvää elämää.Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

On kulunut vuosi Kirsin lähdöstä. Vuoden jokainen päivä on nyt eletty, kaikki vuodenajat käyty läpi. Aluksi eteenpäin pääsi vain hetki kerrallaan, tuskallisesta minuutista toiseen. Hiljalleen suru on

Mitä täällä oikein tapahtuu? Ajatus tulee mieleen yhä useammin niin tosielämässä kuin myös mediaa ja somea seuratessa. Ihmettelen nykyasenteita naisia kohtaan. Näkyy paljon erilaista naisten ja heidän

Tuskin kukaan viihdealalla on pystynyt täysin välttämään yrityksiä tulla huijatuksi. En minäkään. Menestys aiheuttaa aina sivujuonteita. Kun tulee tunnetuksi, ympärillä alkaa pörrätä kaikenlaista väk

bottom of page